У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на проїжджій частині

У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на проїжджій частині

У Києві на Оболоні чоловік влаштував стрілянину на проїжджій частині через конфлікт з іншим водієм: йому оголосили підозру.

Про це повідомляє поліція Києва. 

Правоохоронці отримали повідомлення про постріли на одній з вулиць Оболонського району. Коли вони прибули на місце інциденту, з'ясувалося, що між водіями двох автомобілів виник конфлікт на дорозі. Кермувальник "Рено" кілька разів вистелив у водія КамАЗу. 

21-річного потерпілого поліцейські доставили до лікарняного закладу для надання медичної допомоги, а порушника, 1987 року народження, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також правоохоронці вилучили у зловмисника пристрій для відстрілу патронів споряджених гумовими кулями.

Згодом чоловікові оголосили підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, Із повістками для звірення облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів ‒ МОУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди
У Києві патрульні затримали чоловіка, який спричинив вогнепальне поранення в груди водію автобуса.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Load next