З початку повномасштабної війни росіяни обстріляли Донеччину майже 15 тисяч разів - Клименко

З початку повномасштабної війни росіяни обстріляли Донеччину майже 15 тисяч разів - Клименко

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко під час оперативної наради у Донецькій області заявив, що з початку повномасштабної війни російська армія обстріляла регіон майже 15 тисяч разів.

Про це повідомляє Клименко у соцмережі.

Працюємо на Донеччині. Провів оперативну нараду з очільником області Вадимом Філашкіним та керівниками регіональних підрозділів системи МВС. Окупанти значно активізували дії на лінії фронту, але наші військові мужньо стримують спроби прориву. Від початку повномасштабної війни росіяни обстріляли регіон майже 15 тисяч разів, - зазначив Клименко.

За його словами, щодня понад 20 слідчих груп поліції фіксують ці злочини. «Білі Янголи» продовжують евакуювати дітей та дорослих з зони бойових дій.

Під час попереднього відрядження у регіон дав завдання забезпечити ДСНС бронежилетами вищого класу. 260 рятувальників, які служать безпосередньо в прифронтових громадах, вже отримали нові засоби захисту, - зауважив Клименко.

За його словами, попри щоденні обстріли, фахівці міграційної служби та Сервісних центрів МВС продовжують надавати послуги громадянам, враховуючи безпекову ситуацію.

Нагадаємо, На Сумщині колишнього заступника голови територіальної громади судитимуть за держзраду

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови
Для цього «Державний комітет оборони ДНР» під головуванням пушиліна прийняв рішення про «націоналізацію» стратегічних підприємств.
На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою
Цю гілку не використовують з 2014 року, засувки закриті, але аміак з неї зараз витікає самоплином.
Load next