Дещо особливе спеціально для LEV CITY HOTEL

Дещо особливе спеціально для LEV CITY HOTEL

Gazda group та компанія Lev Development об’єдналися, щоб створити дещо особливе у LEV CITY HOTEL. Відвідувачі вже можуть прийти та оцінити переваги цієї співпраці у новому, вишуканому ресторані.

Це один з форматів нашої мережі, яка працює на ринку вже 6 років. Крім даної локації, є ще два Gazda кафе у центрі та біля головного вокзалу і почали цей проєкт розробляти. Власне тут буде цікавий простір, бо окрім того, що тут знаходиться це кафе, через місяць тут поруч відкриється Budzini, це ще один наш формат і я думає буде цікаво для наших гостей, бо є українська, а є італійська, - зазначає засновник та власник Gazda Group Василь Бундз.

Таким чином у гостей готелю буде різноманітний вибір страв на любий смак. До слова, меню у Gazda сконцентроване саме на українській кухні.

Борщ, деруни, вареники - це наш дескрипто. Крім того тут дуже смачно, ми долучили консультантів, ми долучили шеф-кухарів з Києва. Андрій Магилецький також допомогав нам розробляти певні страви і технологію ресторану, технологію кухні власне. Ну і звичайно, що фірмова страва це є Дерунгер. Це можна сказати, як бургер, але замість булочки йде дерун, в нас є декілька видів Дерунгерів, великий вибір дерунів, вареників. Є вареники традиційні, смажені. Ну але це треба краще 1 раз ніж багато раз почути про це, - зазначає засновник та власник Gazda Group Василь Бундз.

На місці функціонують 3 літніх майданчика для комфорту гостей готелю та відвідувачів.

Неймовірний дизайн, розкішна концепція. І ми впевнені, що вона ще більше буде приваблювати гостей нашого готелю. Ресторан розташований на 1-му поверсі LEV CITY HOTEL. Сам готель знаходиться на вул. Шевченка, 73, неподалік центру міста, - головна маркетологиня компанії Lev Development Анна Кульчицька.

Також перевагою буде і подовжений графік роботи закладів, а це дозволяє додати у меню чудові пропозиції для поціновувачів наливок та коктейлів. 

Торгова марка «Українські наливки» від Gazda це наш такий автентичний продукт і на основі наших наливок є прекрасні коктейлі. В нашій мережі є «Ліс Бар» у центрі міста на вул. Шевській і там дуже класні коктейлі, не тільки класичні, але й з наливок. І дуже класно, що ї можна буде спробувати і тут. І якщо ви вечором думаєте, де відпочити, то однозначно, що не обов’язково їхати в центр. Тут ви можете прекрасно насолодитися і наші наливки це прекрасний подарунок, який можна взяти з собою і комусь презентувати. Запрошуємо, - зазначає засновник та власник Gazda Group Василь Бундз.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото) Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото)
Життя у комплексі бізнес-класу PERFECT LIFE  — як відпочинок на курорті, але трохи краще, адже тут буде ваш дім.
«LEV Development» тепер співпрацює з рієлторами «LEV Development» тепер співпрацює з рієлторами
Тепер можна комунікувати не лише через відділи продажу, а й через брокерів. Компанія розширює горизонти на ринку нерухомості та запускає програму співпраці «Lev Realty».
"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео) "Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".
Load next