По всій рф та на ТОТ готують нових «воєнкорів» - Центр нацспротиву

По всій рф та на ТОТ готують нових «воєнкорів» - Центр нацспротиву

У Росії раптово проявився дефіцит т. зв. воєнних кореспондентів, тож почали шукати абітурієнтів, у тому числі на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни почали готувати так званих воєнних кореспондентів в усіх вишах, де навчають «журналістів». У сучасній Росії журналістика мертва, але режиму потрібні оповісники наказів царя. Тому на відповідних факультетах діючі «воєнкори» вже ведуть лекції, де передають досвід пропаганди ненависті. Також російські пропагандисти готують до цього молодь на тимчасово окупованих територіях, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, саме на тимчасово окупованих територіях у росіян відчутний дефіцит пропагандистів серед місцевого населення, тому ворог активно вербує молодь, використовуючи бажання останньої стати знаменитим.

У російській інформаційній парадигмі «воєнкор» є апологетом війни, а отже – законною ціллю для Сил Оборони, - наголошує Центр національного спротиву.

Нагадаємо, У Китаї заявили, що від початку війни РФ проти України не давали зброю жодній зі сторін

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Load next