В Одесі відсторонили від роботи поліцейську через відео про чергування біля церкви

В Одесі відсторонили від роботи поліцейську через відео про чергування біля церкви

В Одесі відсторонили від роботи та обіцяють звільнити поліцейську, яка у соцмережі висловилася зневажливо щодо можливих обстрілів церкви на Великдень.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Одеській області.

5 травня, під час моніторингу інтернету в одному із пабліків було виявлено відео з висловлюваннями поліцейської щодо невдоволення обов’язком чергувати біля церкви на Великдень та байдужістю до можливих обстрілів і загибелі громадян. Це повідомлення, яке вона скинула для своїх друзів у приватну групу, стало надбанням пабліків. Така поведінка є неприйнятною, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була принципова та жорстка реакція керівництва, - йдеться у заяві відомства.

У поліції повідомили, що співробітницю відсторонили, ініційовано службове розслідування, за результатами якого її звільнять.

Також зазначається, що службу в поліції дівчина розпочала лише місяць тому.

Національна поліція України готова захищати і оберігати громадян як під час відзначення Великодня, так і кожного дня, і всередині країни, і на лінії фронту. Ми шануємо наші традиції, маємо святі і духовні цінності. До того ж в Одесі, яка мало не щодня стає обʼєктом російських ворожих атак, де гинуть люди, і де поліцейські разом із медиками та рятувальниками першими приходять на допомогу, - наголосили в управлінні.

Відео з висловлюваннями поліцейської поширилося 5 травня у соцмережах. На ньому дівчина висловлює невдоволення обов'язком чергувати біля церкви на Великдень і каже, що у разі влучання у храм загине "всього лиш 30 людей".

Нагадаємо, Основні партії військової допомоги від США Україна ортимає не раніше літа - NYT

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців "Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців
За свідченнями очевидців ситуації, пілот виганяв українців та не впускав їх на борт літака. Він також кричав на них, і називав себе "королем літака" та "головним".
Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів
Також представники лоукостера додали, що планують розмістити в Україні додатково ще 7 своїх літаків, збільшивши їх загальну кількість з чотирьох до одинадцяти.
Load next