TikTok почне маркувати контент, створений за допомогою штучного інтелекту

TikTok почне маркувати контент, створений за допомогою штучного інтелекту

TikTok почне маркувати ШІ-контент, створений на платформі та поза платформою, таким чином компанія хоче боротися з поширенням дезінформації.

Про це повідомляє Tech Crunch.

Відеоплатформа впроваджує Content Credentials - технології Коаліції з перевірки походження та автентичності контенту, співзасновниками якої є Microsoft і Adobe. Content Credentials додає до контенту певні метадані, які TikTok може використовувати для миттєвого розпізнавання та маркування контенту, створеного ШІ.

Хоча TikTok вже маркує матеріали, створені за допомогою ШІ-ефектів на платформі, тепер він  автоматично маркуватиме контент, створений на інших платформах, які впровадили Content Credentials.

Зміна починає діяти із четверга і буде застосована до всіх користувачів по всьому світу протягом найближчих тижнів.

У найближчі місяці TikTok також почне додавати Content Credentials до ШІ-контенту, який створюють на платформі за допомогою ШІ-ефектів. Метадані Content Credentials міститимуть детальну інформацію про те, де і як був створений або відредагований ШІ-контент, і залишатимуться прикріпленими до контенту при завантаженні.

Таким чином, хоча TikTok зобов'язався маркувати ШІ-контент на своєму власному сервісі, він також прагне забезпечити, щоб ШІ-контент, створений у TikTok, також точно маркувався при публікації на іншій платформі.

TikTok стверджує, що це перша платформа для обміну відео, яка впровадила Content Credentials.

У четвер TikTok заявив, що зобов'язується боротися з використанням штучного інтелекту для омани щодо виборів, і що його політика категорично забороняє оманливий контент, створений ШІ, незалежно від того, позначений він маркуванням чи ні.

Нагадаємо, Microsoft створила модель ШІ для американських спецслужб

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям
У кіберполіції рекомендують українцям у випадку виявлення підозрілої кіберактивності негайно повідомити про це хмаровому провайдеру, на якому вона може бути розміщена.
Load next