Суд призначив запобіжний захід ексзаступнику керівника ОП Смирнову

Суд призначив запобіжний захід ексзаступнику керівника ОП Смирнову

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді 10 млн гривень застави колишньому заступнику керівника Офісу Президента, підозрюваному в незаконному збагаченні на 15,7 млн грн.

Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Застава має бути внесена не пізніше ніж протягом п’яти днів від дня обрання запобіжного заходу. Також на підозрюваного покладена низка процесуальних обов’язків, а саме:

  • прибувати за кожною вимогою до детектива, прокурора та суду;
  • не відлучатися з Києва без дозволу детектива, прокурора та суду;
  • повідомляти детектива, прокурора та суд про зміну місця свого проживання й місця роботи;
  • утримуватися від спілкування зі свідками у справі;
  • здати на зберігання до відповідного органу державної влади свій паспорт/паспорти для виїзду за кордон, інші документи, які дають право на виїзд/в’їзд в Україну.

Виконувати згадані обов'язки, згідно із судовим рішенням, фігурант має до 28 липня поточного року.

Нагадаємо, Швеція призупиняє план передачі літаків Gripen Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вступ України до ЄС: скільки українців підтримують ініціативу Вступ України до ЄС: скільки українців підтримують ініціативу
59% громадян України, які вважають своєю рідною мовою українську, і 28%, які вважають рідною російську мову, виступають за вступ країни до Європейського Союзу.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський
Один із засновників Народного Руху України, народний депутат Верховної Ради кількох скликань та український письменник, Володимир Яворівський помер у віці 78 років.
Load next