У Нацраді закликали офіційних осіб припинити вести комунікацію через Telegram

У Нацраді закликали офіційних осіб припинити вести комунікацію через Telegram

Офіційні особи та державні організації повинні припинити будь-яку комунікацію через месенджер Telegram.

Про це повідомилв голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим'юк в ефірі телемарафону.

У Раді запропонували врегулювати роботу Telegram та інших подібних платформ в Україні. На інфографіці – що передбачає законопроєкт. За її словами, держава має переводити офіційну комунікацію в інші месенджери та соціальні платформи.

Я постійно кажу і повторюю це зараз, що я вважаю, що хоч Telegram і дуже зручна форма комунікації, але офіційні особи та офіційні державні організації мають бути поза Telegram. І треба цю заборону вводити негайно, на мій погляд, – заявила вона.

Голова Нацради додала, що відомство вже працює з ЄС для того, щоб внести Telegram до списку великих цифрових платформ, що підлягають регулюванню.

Нагадаємо, Apple вимагає від Telegram заблокувати низку каналів для українців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям
У кіберполіції рекомендують українцям у випадку виявлення підозрілої кіберактивності негайно повідомити про це хмаровому провайдеру, на якому вона може бути розміщена.
В Україні запустили сайт з відстеження пересування російських військ В Україні запустили сайт з відстеження пересування російських військ
На сайті є тематичні новини та сторінка, на якій регулярно оновлюються дані щодо кількості та місцеперебування російських військ.
В рамках угоди з Туреччиною: Україна хоче побудувати завод для виробництва безпілотників Bayraktar В рамках угоди з Туреччиною: Україна хоче побудувати завод для виробництва безпілотників Bayraktar
Про це міністр оборони України Олексій Резніков заявив на брифінгу.
Load next