У Німеччині українського підлітка поранили ножем

У Німеччині українського підлітка поранили ножем

У місті Дортмунд, що на заході Німеччини, ножем поранили 15-річного хлопця з України.

Про напад повідомляє поліція. Водночас видання Bild пише, що постраждалий з України.

Подія сталася ввечері 19 травня, коли католики та протестанти святкували День Святої Трійці. Усе почалося зі словесної перепалки між двома групами підлітків, яка переросла у бійку. Під час конфлікту 15-річного хлопця з Арнсберга, що неподалік Дортмунда, побили та поранили ножем у верхню частину тіла, розповіли у поліції.

За даними Bild, постраждалий — молодий український біженець. Разом з двома друзями він почав розмову з двома дівчатами. Це не сподобалося іншій групі молодиків, тож зав’язалася бійка. Один з них дістав ніж та вдарив українця спочатку у шию, а потім встромив його у верхню частину тіла, пишуть журналісти.

І поліція, і журналісти наголосили: був ризик, що хлопець загине. Зараз він у лікарні, і його життю вже нічого не загрожує.

Натомість нападникам вдалося втекти. Наразі поліція розшукує підозрюваних.

Нагадаємо, Нуланд вважає, що США повинні допомагати Україні бити по цілях у рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві поранили ножем у груди пасажира тролейбуса У Києві поранили ножем у груди пасажира тролейбуса
В Оболонському районі Києва чоловік ударив ножем у груди пасажира тролейбуса після того, як він зробив йому зауваження щодо спроби крадіжки.
У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео) У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео)
Постраждалу після нападу підлітків одразу госпіталізували. Жінку звати Ольга, а замах на її життя трапився після того, як вона відвела дитину у дитячий садочок.
Load next