Відкрито мультифункціональний центр підтримки переселенців Маріупольського району "Серце Сходу"

Відкрито мультифункціональний центр підтримки переселенців Маріупольського району "Серце Сходу"

Маріупольською райдержадміністрацією 23 травня у Львові відкрито мультифункціональний Центр підтримки ВПО Маріупольського району «Серце Сходу»(координує Сартанська ВЦА), направлений на надання всебічної допомоги мешканцям Маріупольського району. 

Про це повідомляє Донецька ОВА 24 травня.

Головними напрямками роботи Центру підтримки є надання гуманітарної, юридичної, психологічної, соціальної, медичної допомоги. У Центрі підтримки планується функціонування дитячого простору, в якому будуть відбуватися культурно-розважальні, просвітницькі, спортивні, психологічні, арт-терапевтичні заходи, різноманітні майстер-класи, зустрічі, ігри, навчання тощо.

На базі Центру підтримки функціонує центр життєстійкості для допомоги людям впоратися з психологічним стресом та іншими соціальними викликами, а також навчити кожного відновлюватися після травматичних подій, повертатися до активного життя і включатися у ініціативи своєї громади.

Послуги з формування життєстійкості - це комплексна послуга психосоціальної підтримки, яка складається з надання першої психологічної допомоги, консультації із соціальним фахівцем для подальшого перенаправлення людини до потрібних служб і організацій, індивідуальної консультації психолога, відвідування групових занять із психосоціальної підтримки.

Центр підтримки розташовано за адресою: м. Львів, вулиця Караджича, 29б, тел. +380671890007, +380966620960.

Нагадаємо, Кабмін виключив канабіс із переліку особливо небезпечних речовин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео) "Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)
Після прочитання деяких частин статті президента РФ, Зеленський зазначив, що може тільки позаздрити Путіну, оскільки особисто він немає скільки вільного часу.
Load next