РФ цього тижня здійснила понад 380 обстрілів українських регіонів - Зеленський

РФ цього тижня здійснила понад 380 обстрілів українських регіонів - Зеленський

Цього тижня російські загарбники здійснили понад 380 обстрілів українських міст і регіонів, рішення про системи протиповітряної оборони і зброю необхідні просто зараз для захисту життя.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Вчасні й достатні рішення про ППО для України, вчасне постачання зброї для наших воїнів - це те, що необхідно просто зараз для захисту життя, - зазначив глава держави.

Також Зеленський додав, що Харківська, Чернігівська, Сумська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Одеська області. Терористи здійснили понад 380 обстрілів наших міст та регіонів лише за цей тиждень. І так – кожен тиждень цієї війни.

На переконання Президента, "щоденний свідомий російський терор проти людей, наших міст і сіл можна зупинити. У партнерів є всі необхідні системи, вся необхідна зброя, щоб Україна змогла захистити життя".

Зеленський подякував усім лідерам і державам, які розуміють, що оперативність у постачанні та повнота реалізації домовленостей – це те, що захищає не лише українців, а й кожен народ, проти якого може бути націлений російський терор.

Нагадаємо, Зеленський: Обмін полоненими "всіх на всіх" можливий до завершення війни з Росією

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Load next