У 2024 році Україна отримає €560 млн від ЄІБ для низки проєктів

У 2024 році Україна отримає €560 млн від ЄІБ для низки проєктів

Україна підписала меморандум з Європейським інвестиційним банком, в рамках якого у 2024 році Україна отримає 560 млн євро для проєктів у енергетиці, транспорті, відновленні житла, а також на економічне відновлення та український бізнес.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Він зазначив, що підписав меморандум з головою ЄІБ Надією Кальвіно.

Цьогоріч Україна отримає 560 млн євро для проєктів в енергетиці, транспортній інфраструктурі, відновленні житла, а також на проєкти, які підтримають наше економічне відновлення та український бізнес, - заявив прем'єр.

За його словами, сторони планують прискорити роботу над поточними проєктами та сфокусуватися на підготовці нових інвестицій ЄІБ у критичні державні та приватні ініціативи. Шмигаль запевнив, що меморандум сприятиме швидкому відновленню України та наблизить її до Європейського Союзу.

Нагадаємо, Президентка Єврокомісії відвідала закритий кордон Фінляндії з рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі
Європейська комісія оголосила про виділення фінансової та гуманітарної допомоги у розмірі 25,4 мільйонів євро на підтримку людей, які постраждали та продовжують потерпати від збройного конфлікту на Донбасі.
Load next