В Україні прогнозують сильний вітер

В Україні прогнозують сильний вітер

В Україні в п'ятницю, 29 березня, очікуються пориви вітру до 20 м/с, на Закарпатті та в Карпатах вночі та вранці значні дощі.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

"29 березня вночі у західних областях, вдень в Україні, крім північного-сходу, пориви вітру 15-20 м/с; на Закарпатті та в Карпатах вночі та вранці значні дощі (І рівень небезпечності, жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на високогiр'ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської областей очiкується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

Нагадаємо, в Україні 28 березня мінлива хмарність, без опадів. Лише у західних, Житомирській та Вінницькій областях невеликий, на Закарпатті помірний дощ.

Нагадаємо, Щонайменше 14 085 цивільних загинуло внаслідок російського вторгнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Очікуються сильні дощі та град: в Україні оголосили штормове попередження Очікуються сильні дощі та град: в Україні оголосили штормове попередження
Практично усі області накриють дощі та град, проте найбільше негода вируватиме у південно-східних районах України.
У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео) У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео)
Синоптики наголосили, що протягом сьогоднішнього дня у Карпатах очікується мінлива, дощова та вітряна погода через атмосферні фронти з північного заходу Європи.
Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження
В Україні знову прогнозують дощі з сильними грозами. Цього разу негода вируватиме у центральних, східних та західних областях.
Load next