ДПСУ затримала двох чоловіків: перепливли річку, щоб повернутися в Україну

ДПСУ затримала двох чоловіків: перепливли річку, щоб повернутися в Україну

26 квітня біля українсько-польського кордону прикордонники затримали двох чоловіків, які перепливли річку Західний Буг, щоб повернутися на територію України. Під мокрим одягом на порушниках були гідрокостюми.

Повідомляється, що правопорушниками виявилися двоє братів 25 і 26 років з Камінь-Каширського району. Кілька років чоловіки проживали в Німеччині. 

Втім, через відсутність роботи там, вирішили незаконно потрапити в Україну. З собою "мандрівники" взяли запас харчів, інструмент для перерізання дроту та гідрокостюми. 

Прикордонники доправили порушників до підрозділу та склали відносно них адміністративні документи за статтею про незаконне перетинання державного кордону України. Рішення щодо чоловіків прийматиме суд.

Нагадаємо, Блінкен пригрозив Китаю санкціями за підтримку рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Незаконно переправляв людей через кордон: прикордонники затримали іноземця (відео) Незаконно переправляв людей через кордон: прикордонники затримали іноземця (відео)
Чоловіка зловили на гарячому — якраз отримував грошову винагороду.
Ситуація на кордоні з Білоруссю контрольована, зокрема в межах Чорнобильської зони Ситуація на кордоні з Білоруссю контрольована, зокрема в межах Чорнобильської зони
Порушення кордону військовою технікою з суміжної країни не фіксували.
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
Load next