Німеччина відновить усі вибиті вікна в університеті Каразіна у Харкові

Німеччина відновить усі вибиті вікна в університеті Каразіна у Харкові

Уряд Німеччини відновить усі вибиті вікна в Національному університеті імені Каразіна у Харкові.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

Про це йшлося під час зустрічі Терехова з послом Німеччини в Україні Мартіном Єґером 4 травня. У заході також взяв участь віцепрем’єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков та голова Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм.

Посол наголосив на готовності до співпраці.

Уряд Німеччини зробить все можливе для відбудови та розвитку Харкова. Зокрема, ми допомагаємо усувати пошкодження в університеті імені Каразіна - незабаром відновимо всі 500 вікон, які були вибиті внаслідок обстрілу взимку. Також дуже важливо допомогти місту у відновленні енергетичних потужностей, - зазначив Єґер.

Сторони також обговорили питання посилення протиповітряної оборони та підготовки міста до опалювального сезону. Терехов подякував українському уряду та німецьким партнерам за підтримку.

Нам потрібні конкретні кроки щодо постачання обладнання та систем ППО. Ми не можемо чекати закінчення війни, адже Харків треба захищати і відбудовувати вже зараз, - наголосив міський голова.

Нагадаємо, Міноборони запустило онлайн-калькулятор грошового забезпечення військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Уряд Німеччини опублікував перелік зброї, що готується до передачі Україні Уряд Німеччини опублікував перелік зброї, що готується до передачі Україні
Рашисти відправляться на концерт Кобзона від 30 артилерійських установок Gepard, комплексів ППО IRIS-T SLM і бронетранспортерів М113.
Load next