Комендантську годину в Києві на Великдень не скасовуватимуть

Комендантську годину в Києві на Великдень не скасовуватимуть

У Київській ОВА провели нараду з представниками Ради Церков стосовно підготовки до Великодня та повідомили, що комендантську годину в цей день не скасовуватимуть.

Про це йдеться на сайті Київської ОВА.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко зауважив, що у ніч із суботи 4 травня на неділю 5 травня, комендантська година в Київській області діятиме без змін - з 00:00 до 5:00. 

Враховуючи, що пересування вулицею в цей час заборонене, богослужіння мають транслюватися в онлайн-режимі. А храми можна буде відвідати після завершення комендантської години. 

Просимо також вжити всіх заходів, щоб уникнути значного скупчення людей в одному місці. В разі тривоги оперативно просити людей пройти до найближчого укриття. Про місця їх розташування також має бути надана необхідна інформація. Правоохоронці стежитимуть за громадським порядком та працюватимуть в посиленому режимі. Але вкрай важливо, щоб і люди були максимально пильними, - зазначив Кравченко.

Нагадаємо, США виділили Україні оборонний пакет на $1 мільярд

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
МВС гелікоптером доправило донорське серце з Вінниці до Києва за 50 хвилин (відео) МВС гелікоптером доправило донорське серце з Вінниці до Києва за 50 хвилин (відео)
Операція була не простою, оскільки серце донора було від дорослого чоловіка, а реципієнтом була маленька дівчинка.
Олександр Петраков став головним тренером футбольної збірної України Олександр Петраков став головним тренером футбольної збірної України
Контракт – до кінця 2022 року.
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
Load next