Філіппіни візьмуть участь у Саміті миру

Філіппіни візьмуть участь у Саміті миру

У ході офіційного візиту до Філіппін Володимир Зеленський зустрівся з президентом цієї держави Фердинандом Маркосом-молодшим.

Про це повідомляє філіппінське інформаційне агентство PNA.

Президент України Володимир Зеленський прибув до Маніли для перемовин із президентом Фердинандом Маркосом, - йдеться у матеріалі.

Також Президент України заявив про візит у соцмережі.

Прибув до Філіппін та вперше в історії наших двосторонніх відносин зустрівся з Президентом Фердинандом Маркосом-молодшим, - написав Зеленський.

Він висловив вдячність Філіппінам за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, за чітку позицію щодо агресії Росії проти нашої країни, а також за підтримку важливих резолюцій ООН. За словами Президента, для зміцнення двосторонньої співпраці Україна цього року має намір відкрити посольство в Манілі.

Обговорили інавгураційний Глобальний саміт миру та важливість представлення на ньому країн Південно-Східної Азії. Цінуємо, що Філіппіни візьмуть участь у Саміті. Також обговорили двосторонню співпрацю, зокрема експорт української аграрної продукції до Філіппін, - додав Зеленський.

Нагадаємо, У Румунії обговорюють ідею передачі Україні системи Patriot

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців" Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Load next