Нова Амбулаторія сімейної медицини «Під Голоском»

Нова Амбулаторія сімейної медицини «Під Голоском»
Це вже 12-та амбулаторія Другого медоб’єднання Львова. Загалом на її ремонт та устаткування витратили більше 5 млн грн

Первинна медична допомога стає все ближчою до пацієнта. Адже мережа амбулаторій сімейної медицини розширюється. Так, зокрема у новозаселеному районі Львова на вулиці Під Голоском, 24 відкрили вже 12-ту амбулаторію Другого медичного об’єднання Львова.

Тут не лише можна проконсультуватись у сімейного лікаря, але і отримати широкий спектр лабораторних обстежень та необхідних експрес-тестів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Крематорій у Львові: у місті оголосили конкурс на кращий проєкт об'єкту (відео) Крематорій у Львові: у місті оголосили конкурс на кращий проєкт об'єкту (відео)
Зареєструватися на конкурс архітектори можуть до 1 серпня, а переможця визначать уже у вересні. Призовий фонд конкурсу складає 360 000 гривень.
На Львівщині відкриють асфальтобетонний завод за 100 млн гривень (відео) На Львівщині відкриють асфальтобетонний завод за 100 млн гривень (відео)
Це сучасне українське виробництво, де за годину зможуть виробляти 120 тонн асфальту 
Асоціація західноукраїнських забудовників занепокоєна зупиненням будівельних проектів Асоціація західноукраїнських забудовників занепокоєна зупиненням будівельних проектів
У Львові масово зупиняють будівельні проєкти через нещодавно прийняті владою накази, що обмежують діяльність забудовників
Load next