Клименко відвідав прикордонні громади Сумщини

Клименко відвідав прикордонні громади Сумщини

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав прикордонні громади Сумської області та провів там низку оперативних нарад щодо ворожих обстрілів.

Про це він повідомив у соцмережі.

У межах візиту міністр зустрівся з нацгвардійцями, прикордонниками, поліцейськими, рятувальниками та місцевою владою. Як він зауважив, від початку поточного року російські загарбники обстріляли Сумську область уже понад чотири тисячі разів, тоді як за весь минулий рік кількість ворожих ударів сягала шести тисяч.

Клименко провів наради з керівництвом поліції та служби з надзвичайних ситуацій щодо алгоритму дій під час обстрілів, евакуації цивільних, забезпечення технікою й засобами захисту. Міністр наголосив, що безпека людей є пріоритетом.

Також провів наради з командуванням Національної гвардії і прикордонної служби щодо оперативної ситуації в регіоні, реагування на дії ворога і становища безпосередньо на кордоні, зокрема щодо спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп.

Окрім того, міністр вручив відомчі нагороди працівникам органів МВС, які несуть службу у прифронтових та прикордонних регіонах. Зокрема, нагороди отримали двоє поранених поліцейських, які 27 лютого потрапили під артобстріл, коли фіксували черговий воєнний злочин Росії.

Нагадаємо, Міноборони запустило анонімне опитування для оцінки корупційних ризиків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Через обстріли на Сумщині стався витік аміаку (відео) Через обстріли на Сумщині стався витік аміаку (відео)
Наразі мешканцям Сум нічого не загрожує.
Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади
Механізовані підрозділи ЗСУ відбили автомобільний міст і закріпилися на лівому березі Дніпра.​
Load next