12 травня у Львові відбудеться благодіний напівмарафон

12 травня у Львові відбудеться благодіний напівмарафон
Цього разу його присвячують роботі наших військових, волонтерів, рятувальників та усіх хто працює для перемоги України

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться благодійний напівмарафон. Цього разу його присвячують роботі наших військових, волонтерів, рятувальників та усіх хто працює для перемоги України.

А 11 травня відбудуться забіги для дітей та видача стартових пакетів усім учасникам. Кожен з них може обрати зручну для себе дистанцію на 1, 5, 10 та 21 км, а також командну пʼятірку. У зв’язку з цим посадовці заздалегіть попереджають, що рух в центрі міста буде дещо обмежений.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перші 100 км: як підготуватись до ультрамарафону? Поради українського рекордсмена Миколи Тарана (відео) Перші 100 км: як підготуватись до ультрамарафону? Поради українського рекордсмена Миколи Тарана (відео)
Прикарпатець Микола Таран – рекордсмен та ультрамарафонець. Пробіг 100 км на найстарішому ультрамарафоні в Україні.
У Львові відновили безкоштовний проїзд для пільговиків у громадському транспорті У Львові відновили безкоштовний проїзд для пільговиків у громадському транспорті
Від завтра, 27 квітня, у Львові знову почнуть діяти пільги на перевезення у міському громадському транспорті. Однак, діятимуть вони лише з 11 години ранку до 16.
У Львові зʼявляться ще 300 нових камер відеонагляду У Львові зʼявляться ще 300 нових камер відеонагляду
Об’єкти критичної інфраструктури, перехрестя, платні паркувальні майданчики – ще 300 нових камер відеонагляду з'являться у Львові впродовж року
Load next