Підтримка України: Естонський депутат їде до Києва велосипедом

Підтримка України: Естонський депутат їде до Києва велосипедом

Естонський депутат Крісто Енн Вага на знак підтримки України вирушив велосипедом із Таллінна до Києва.

Про це повідомляє Postimees.

Член Комісії з державної оборони Рійгікогу та парламентської групи Україна-Естонія має подолати близько 1700 кілометрів. Шлях займає близько тижня. Очолювана депутатом група почала рух о 8:00 із площі Вабадузе.

Таким чином політик хоче спільно з організацією NAFO зібрати фінансові пожертвування для придбання необхідних повнопривідних автомобілів та FPV-дронів для Сили безпілотних систем України та 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Придбання двох пікапів, оснащених камерами нічного бачення, брудозахисними шинами та вбудованими системами радіоелектронної боротьби, коштує 18 тис. євро, а 35 FPV-дронів – 14 тис. євро.

Нагадаємо, Співачка Джамала стане речницею від України на "Євробаченні-2024"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням" "Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"
Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.
"Коли була бійка у ВР, я вже був "стартанув": Василь Вірастюк розповів про політику та особисте (відео) "Коли була бійка у ВР, я вже був "стартанув": Василь Вірастюк розповів про політику та особисте (відео)
Найсильніша людина світу та заслужений майстер спорту України, який наважився стати народним депутатом та посісти місце у Верховній Раді. Ексклюзивне інтерв’ю Василя Вірастюка для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" в якому він розповів про емоції в найяскравіші моменти своєї кар'єри, політику, стосунки з Зеленським та про особисте життя.
Load next