Зеленський нагородив оборонців Часового Яру

Зеленський нагородив оборонців Часового Яру

Президент Українги Володимир Зеленський у рамках відвідин Донеччини нагородив бійців 41-ї окремої механізованої бригади, які захищають один з найгарячіших напрямків на фронті — район Часового Яру.

Про це президент повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Ви в одному з найгарячіших, а, можливо, в найгарячішому напрямку боїв за нашу державу сьогодні. Дякую, що боритеся за Україну і за Донбас, за наш, український Донбас. Я вдячний тим вашим побратимам, яких, на жаль, вже з нами немає, але вони завжди в пам’яті. Бажаю вам здоров’я, міцності, перемоги, всього тільки найкращого. Ще раз вдячний за те, що бережете Україну і відстоюєте наших людей і нашу землю. Слава Україні!, — зазначив Зеленський при спілкуванні із захисниками.

Президент також заслухав доповідь командира бригади щодо оперативної обстановки в зоні відповідальності 41-ї ОМБр і зведення оборонних рубежів.

Нагадаємо, В Україні розмінували 700 гектарів за допомогою машин від міжнародних партнерів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Load next