Криміналісти національної поліції отримали допомогу від уряду Японії та ПРООН

Криміналісти національної поліції отримали допомогу від уряду Японії та ПРООН
Мобільні ДНК-лабораторії, обладнання та автомобілі отримали криміналісти національної поліції від уряду Японії та ПРООН

Мобільні ДНК-лабораторії, обладнання та автомобілі отримали криміналісти національної поліції від уряду Японії та ПРООН. Це все відбулося в межах проєкту міжнародної технічної допомоги нашій країні

Крім того криміналістичні валізи дозволять забезпечити якісний та ефективний огляд місця злочину та фіксації усіх речових доказів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу
У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу.
Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео) Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео)
Lviv Olympic Space - унікальний проект Відділення НОК України у Львівській області та Управління спорту ЛМР. Єдиний в Україні безкоштовний простір для перегляду Олімпіади.
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Load next