Два роки виходу захисників Маріуполя з «Азовсталі»: у полоні все ще понад 1900 військових

Два роки виходу захисників Маріуполя з «Азовсталі»: у полоні все ще понад 1900 військових

Сьогодні, 20 травня, друга річниця виходу захисників Маріуполя з Азовсталі, але понад 1900 тих військових усе ще знаходяться в російському полоні.

Про це повідомляє міська рада українського Маріуполя.

Сьогодні – друга річниця виходу захисників Маріуполя з «Азовсталі». 86 днів героїчної оборони Маріуполя та більше ніж два роки в полоні росіян. Вони пройшли пекло в Маріуполі, потім в Оленівці й зараз продовжують боротьбу в полоні. Понад 1900 військових з «Азовсталі» все ще знаходяться у неволі, - йдеться у повідомленні.

У міськраді підкреслили, що кожного дня триває боротьба за звільнення з полону та повернення додому українських військових. «Пам’ятаємо про ваш внесок у нашу незалежність», - звертається міська влада до захисників Маріуполя.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Найактивніше на цей час ворог діє на Покровському напрямку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Load next