Росіяни на ТОТ Запорізької області почали нову хвилю конфіскації майна - ЦНС

Росіяни на ТОТ Запорізької області почали нову хвилю конфіскації майна - ЦНС

Росіяни на тимчасово окупованих територіях Запорізької області почали процедуру “націоналізації” майна українців.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни розробили процедуру націоналізації нерухомості українців. Більшість населення регіону вимушено було залишити регіон після окупації. Тепер росіяни почали нову хвилю процесу конфіскації майна з подальшою передачею своїм посіпакам, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, згідно з затвердженим порядком, ворог може оголосити “безгосподарчим” приміщення, якщо власник його не переоформив за російськими правилами, або рік за адресою не платили за комунальні послуги.

Тепер всі власники нерухомості мають впродовж 30-ти днів переоформити право власності. Оскільки більшість населення, яке покинуло міста не зможе це зробити, то росіяни просто захоплять житло.

Нагадаємо, Майже 350 ув'язнених вже звільнили для мобілізації в армію - Малюська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Load next