ВАКС конфіскував активи колаборанта Балицького

ВАКС конфіскував активи колаборанта Балицького

Вищий антикорупційний суд застосував санкцію та стягнув у дохід держави активи так званого “голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів.

Про це повідомляє пресслужба ВАКС.

Колегія суддів Вищого антикорупційного суду частково задовольнила адміністративний позов Міністерства юстиції України до колишнього народного депутата України, який очолив окупаційну адміністрацію Запорізької області, а також до його батька та сина, які співпрацюють із країною-агресором, та застосувала до них санкцію, передбачену пунктом 1-1 ч. 1 ст. 4 Закону України “Про санкції, - заявили у відомстві.

В дохід держави стягнуто: три квартири, житловий будинок та дві земельні ділянки в Мелітополі, чотири легкових автомобілі, п’ять літаків, саморобне туристичне судно, кошти на банківських рахунках, та частки у дев’ятьох компаніях.

Апеляційна скарга на рішення ВАКС може бути подана учасником справи або його представником до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду протягом п’яти днів з дня проголошення рішення суду.

Нагадаємо, Державний секретар США прибув до Китаю з триденним візитом

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ДБР повідомило про підозру у держзраді працівниці виправної колонії Донеччини ДБР повідомило про підозру у держзраді працівниці виправної колонії Донеччини
заступниця начальника виправної колонії зрадила державі та почала співпрацювати з ворогом.
Load next