Юсов: путін не пускає своїх двійників до себе в бункер

Юсов: путін не пускає своїх двійників до себе в бункер

Головному управлінню розвідки Міноборони України відомо, де розташовані бункери кремлівського лідера Володимира Путіна. Відомо також, що він не пускає туди своїх двійників.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник ГУР Андрій Юсов.

Йдеться про бункери Путіна. Так, інформація про це відома і постійно оновлюється. Не будемо зараз розкривати, але він полюбляє це. Як граф Дракула, ховається у цих глибоких підземеллях, – сказав він.

Юсов зазначив, що Путін не пускає своїх двійників до себе у бункер.

Своїх двійників він пускає на інші завдання, там, де з ними не так безпечно, – заявив представник ГУР.

Відповідаючи на запитання, що очікувати від Андрія Бєлоусова на посаді керівника Міноборони РФ, він поінформував, що у РФ заміна якогось одного посадовця на іншого не має на щось радикально вплинути.

Водночас, за словами Юсова, Бєлоусов є «цікавою особистістю».

Це людина з родини радянської номенклатури ще, людина, яка позиціонувала себе як експерта і науковця, але разом з тим стала невід'ємною складовою бюрократичної путінської машини. Це людина, яка дуже багато розмірковувала на різні теми, у тому числі про те, що Захід для РФ – зовсім не ворог, як багато говорить роспропаганда. І про те, що РФ має бути ледь не зберігачем, таким радикальним, традиційних західних і християнських цінностей, – сказав Юсов.

Представник ГУР зазначив, що це призначення для російських військових може видаватися дивним, та воно насправді є визнанням певних проблем, які існують у російській оборонці, у Міноборони РФ і в цілому у їхній військовій сфері.

Нагадаємо, Рятувальники Торецька потрапили під обстріл під час перевезення поранених — МВС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Load next