ГУР знищили новітню РЛС росіян "Подльот" за $5 млн (ВІДЕО)

ГУР знищили новітню РЛС росіян "Подльот" за $5 млн (ВІДЕО)

Група Головного управління розвідки Міністерства оборони України “Гуси-9” спільно з військовослужбовцями 15-ї окремої бригади артилерійської розвідки “Чорний ліс” виявили та вдарили по російській РЛС 48Я6 К-1 “Подльот”.

Про це повідомляє ГУР.

Успішного вогневого ураження завдали по антенно-фідерній установці та дизельній станції, що живила комплекс, — йдеться в повідомленні.

Радіолокаційна станція “Подльот” — порівняно нова російська розробка — на озброєння армії держави-агресора її почали постачати у 2015 році. Вартість такої РЛС становить понад 700 мільйонів рублів, або понад 5 мільйонів доларів.

Вказану систему ворог використовував для виявлення та передачі координат цілей російським зенітно-ракетним комплексам С-300/С-400.

Нагадаємо, Бельгія передасть Україні винищувачі F-16 уже цьогоріч

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
росія не відмовилася від плану повного захоплення України, – розвідка (відео) росія не відмовилася від плану повного захоплення України, – розвідка (відео)
Крім того, у зв’язку з військовими невдачами окупаційних військ генеральному штабу рф доводиться кожні 30 днів коригувати плани вторгнення.
Load next