"Хезболла" випустила щонайменше 75 ракет по Ізраїлю

"Хезболла" випустила щонайменше 75 ракет по Ізраїлю

Бойовики "Хезболла" випустили по північному Ізраїлю близько 75 ракет з території Лівану.

Про це повідомляє Times of Israel.

За даними ЦАХАЛу, десятки ракет були перехоплені "Залізним куполом". Цей обстріл є одним з найбільших, здійснених "Хезболлою" на півночі Ізраїлю за час війни.

Лікарі повідомили, що в результаті ракетних ударів у Верхній Галілеї було поранено кілька людей, але їх життю загрози нема.

Також ізраїльські військові підтверджують, що завдали ударів по об'єктах у південному ліванському місті Наджаріє, які, за їхніми словами, використовувалися підрозділом протиповітряної оборони "Хезболли" і становили загрозу для ізраїльських літаків.

ЦАХАЛ заявляє, що засоби ППО "Хезболли" розташовані в "цивільному середовищі, що становить ризик для цивільного населення на півдні Лівану". "Хезболла" оголосила про загибель одного свого члена в результаті удару, якого назвали Хуссейн Хадер Махді.

Нагадаємо, Окупанти вдарили по Харкову КАБами: є загиблі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Загострення на Донбасі Загострення на Донбасі
Загинув український військовий.
Обстріл села Невельське: поліція відкрила кримінальне провадження (фото, відео) Обстріл села Невельське: поліція відкрила кримінальне провадження (фото, відео)
Село в Покровському районі Донецької області сьогодні вночі обстріляли незаконні збройні формування.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Load next