Зеленський про нічну масовану атаку: Російські терористи розуміють лише мову сили (ВІДЕО)

Зеленський про нічну масовану атаку: Російські терористи розуміють лише мову сили (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський заявив, що необхідно забезпечити повний захист українського неба, щоб у Кремлі зрозуміли, що їхній терор не досягає цілей.

Про це він повідомив у соцмережі.

Глава держави наголосив, що цієї ночі понад 50 ракет різних типів і близько 50 дронів Shahed були спрямовані ворогом на південь, центр і захід України.

Цивільні люди, інфраструктура, енергетичні об’єкти. Це те, з чим воює Росія... Головна мета Росії - нормалізувати терор, використати відсутність достатньої кількості засобів ППО та рішучості партнерів України. Російські терористи розуміють лише мову сили, - заявив Зеленський.

Він наголосив, що єдиний спосіб зупинити цей терор і не дати йому стати нормою - своєчасно ухвалювати ефективні рішення.

Повний захист українського неба має стати нормою, щоб божевільні в Кремлі зрозуміли, що їхній терор не досягає своїх цілей. Партнери точно знають, що для цього потрібно. Додаткові «петріоти» та інші сучасні системи ППО для України. Прискорення та розширення поставок F-16 в Україну. Забезпечення наших воїнів усіма необхідними спроможностями, - додав він.

Президент переконаний: лише тоді, коли Путін втратить можливість завдавати бити по цивільних людях і цивільній інфраструктурі, він буде змушений припинити свій терор.

Це випробування на людяність і рішучість для вільного світу. Або ми разом пройдемо цей тест, або світ зануриться в ще більшу дестабілізацію та хаос, - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, ІТ-коаліція для України зібрала вже €58 мільйонів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Load next