На Київщині затримано вбивцю, який 11 разів вдарив жертву ножем у шию та живіт

На Київщині затримано вбивцю, який 11 разів вдарив жертву ножем у шию та живіт

У Чабанах Фастівського району, під час розпиття алкогольних напоїв, між чоловіками виник конфлікт у результаті якого зловмисник наніс ножові поранення знайомому. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Кривдник схопив ніж та завдав своєму опоненту 11 ударів в область шиї та живота. Від отриманих травм 59-річний чоловік загинув на місці події. Після чого зловмисник втік з місця вчинення злочину та почав переховуватися від поліції.

Завдяки своєчасній та злагодженій роботі поліцейських Фастівського управління, фігуранта оперативно розшукали.

Правоохоронці затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За фактом вчинення умисного вбивства слідчі, за процесуальним керівництвом Фастівської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 91 бойове зіткнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото) У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.
Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео) Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео)
Чоловік наніс дружині близько 15 ударів ножем у живіт та груди, після чого розчленував тіло та заховав у морозильну камеру.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Load next