Покликання допомагати людям

Покликання допомагати людям
Медсестра Марія Гриб, яка працює диспетчеркою У Львівському обласному центрі Екстреної медичної допомоги від початку війни не перестає волонтерити та допомагати військовим

Марія Гриб медсестра з 20-річним стажем, матір трьох дітей, а сьогодні диспетчерка оперативно-диспетчерського відділу Екстреної медичної допомоги.

Окрім того, що вона приймає десятки, а то і сотні дзвінків, які надходять на лінію 103, ще й встигає допомагати іншим, а особливо нашим військовим. Зокрема, після робочого часу вона займається таксуванням, для збору коштів на ЗСУ.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео) Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео)
За три місяці працівники та учні навчальних закладів відновили 35 автівок 
Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео) Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео)
В обласному центрі зайнятості діє спеціальна програма для ветеранів бойових дій, яка допомагає нашим захисникам відкрити власну справу.
За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів
Благодійники передали нашим військовим масштабну партію дронів, які закупили в межах благодійного проєкту «Пташки перемоги»
Load next