Пошкодив службове авто та погрожував господарською косою: на Волині затримали чоловіка

Пошкодив службове авто та погрожував господарською косою: на Волині затримали чоловіка

У селі Лемешів на Волині за погрози правоохоронцям і пошкодження службового автомобіля затримали нетверезого чоловіка.

Про це повідомляє поліція Волинської області. 

Відомо, що інцидент трапився 2 червня. Як розповідають у поліції, волинянин раніше був звільнений з в'язниці, де відбував покарання за зґвалтування. За рішенням суду правоохоронці мали вести за чоловіком адміністративний нагляд.

Однак під час чергового візиту волинянин у стані алкогольного сп’яніння, спершу словесно погрожував правоохоронцям, шарпав їх за формений одяг, а потім – кувалдою пошкодив службовий автомобіль та господарською косою намагався завдати їм травм.

Порушника затримали й оголосили підозру за ст. 342 Кримінального кодексу України. Йдеться про опір поліції. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Нагадаємо, В Україні знеструмлені понад 55 тисяч споживачів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Не зовсім дитяча забавка": у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток (фото, відео) "Не зовсім дитяча забавка": у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток (фото, відео)
На місце події одразу викликали медиків, які шпиталізували травмованих до медичного закладу.
У Старому Самборі 53-річний чоловік викрав припаркований автомобіль (відео) У Старому Самборі 53-річний чоловік викрав припаркований автомобіль (відео)
Автовикрадачу загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі.
Load next