Окупанти безкоштовно, але під розпис роздають свої газети на ТОТ

Окупанти безкоштовно, але під розпис роздають свої газети на ТОТ

На тимчасово окупованих територіях ворог посилює заходи з поширення дезінформації серед місцевого населення.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Усі бюджетники мають отримувати «газети», які окупанти друкують у кожному тимчасово захопленому районі. Газети роздають безкоштовно, але під розпис. Пропагандистські видання також роздають на вулицях.

Редакції цих газет сформовані з росіян. Статті не мають нічого спільного з реальністю, й самі газети не мають попиту серед місцевих, тому й безкоштовні, — йдеться у повідомленні Центру. 

Центр національного спротиву закликав місцевих жителів ТОТ бойкотувати роздачу газет, а за можливості їх знищувати, а також повідомляти про тих, хто організовує їх видачу, за посиланням.

Нагадаємо, Прикордонники не перевіряють військово-облікові документи водіїв міжнародних перевезень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Load next