В Одесі чоловік зарізав 16-річного хлопця через відмову дати закурити

В Одесі чоловік зарізав 16-річного хлопця через відмову дати закурити

В Одесі вбили 16-річного хлопця, коли той відмовився дати закурити. За даними слідства, 24-річний чоловік вдарив підлітка ножем у груди.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

За даними правоохоронців, інцидент стався пізно ввечері 6 квітня. Двоє підлітків поспішали додому до настання комендантської години. Дорогою їх гукнули молоді чоловіки й попросили закурити, на що хлопці відмовили їм. 

Тоді двоє чоловіків з компанії розпочали з підлітками словесну суперечку та штовханину. Один з них побив підлітка, але той застосував проти чоловіка сльозогінний балончик. Хлопець утік і зателефонував до однієї з приватних охоронних фірм. 

У той самий час інший чоловік «розбирався» з другим підлітком і в ході сутички вдарив його ножем у груди, пошкодивши серце. Коли побитий школяр повернувся, його приятель лежав на землі у крові, а компанії незнайомців вже не було. 

Працівники охоронної фірми намагались надати пораненому хлопцю долікарську допомогу, але той помер до приїзду медиків. Попередньо, смерть настала через травму серця та гостру крововтрату. Уже наступного ранкупо.ліціянти встановили особу та місце проживання підозрюваного вбивці й затримали його в орендованій квартирі.

За даними слідства, ним виявився 24-річний житель Харкова. Результати дослідження мобільної ДНК-лабораторії підтвердили його причетність до скоєння злочину. Чоловік зізнався, що викинув знаряддя вбивства на дашок над під’їздом житлового будинку неподалік від місця події. Правоохоронці вилучили ніж, який разом з іншими речовими доказами скерують на експертизу.

Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — в умисному вбивстві. Підозрюваного затримали до обрання йому запобіжного заходу. Йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Росія оснастила ракети Х-101 двома боєголовками - британська розвідка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Load next