ГУР попереджає про активізацію ворожих ІПСО

ГУР попереджає про активізацію ворожих ІПСО

Розвідка попереджає, що разом із загостренням обстановки на фронті противник посилює дестабілізаційні зусилля, спрямовані на розкол українського суспільства. Зокрема може використовувати для цього масові заходи, куди вкидає власні провокації.

Про це повідомляє ГУР.

У розвідці попередили, що військовими цілями противника є не лише військові об’єкти, а також цивільна інфраструктура: лікарні, вокзали, скупчення людей.

Спроби російських інформаційних кампаній з використанням політичних гасел, що роз’єднують суспільство, паразитують на справжніх проблемах, але чимало з них спричинені агресією путінської Росії.

У цей важкий час є потреба дотримуватися внутрішньої єдності, підтримувати одне одного. Ворог уміє чудово маніпулювати почуттями та зневірою, емоціями та фактами, перемішує правду з брехнею. Українські фахівці з інформаційних операцій роблять усе можливе для захисту нашого суспільства, проте нам потрібні також ваші розуміння та допомога, ‒ заявили у розвідці.

Нагадаємо, В Естонії зменшилась кількість біженців із України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Load next