У Чернівцях киянин побився із військовим ТЦК

У Чернівцях киянин побився із військовим ТЦК

У Чернівцях стався конфлікт між 43-річним киянином та військовим ТЦК: цивільний вдарив представника ТЦК, а той завдавати удару у відповідь. Поліція проводить перевірку.

Про це повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП.

Черговий конфлікт виник в Чернівцях, під час якого військовозобов'язаний здійснив напад і вдарив представника ТЦК та СП, чим спровокував удар у відповідь. Крім того, нападник ображав честь та гідність військовослужбовця, висловлюючи на його бік погрози, - йдеться в повідомленні.

На місце події прибули правоохоронні органи.

Щодо інциденту триває перевірка з метою з’ясування всіх обставин. За її результатами будуть вжиті всі необхідні організаційні і правові заходи, - додали в обласному військкоматі.

Водночас, у коментарі кореспонденту Укрінформу речниця Нацполіції області Кароліна Маришева повідомила, що наразі із заявою до поліції звернувся цивільний громадянин, 43-річний житель Києва, і повідомив, що його вдарив працівник ТЦК та СП.

Звернення зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Наразі поліцейські проводять ретельну перевірку за цією заявою.

Нагадаємо, На Черкащині невідомі кинули вибухівку на подвір’я співробітника ТЦК

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next