На кордоні з Румунією запускають електронну чергу для автобусів

На кордоні з Румунією запускають електронну чергу для автобусів

На кордоні України та Румунії запускають єЧергу для автобусів. Вона запрацює на чотирьох пунктах пропуску.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Електронна черга запрацювала 10 травня для регулярних та нерегулярних маршрутів. Рух автобусів за новим записом стартує 11 травня о 12:00.

Послуга реєстрація на конкретний час перетину кордону відповідно до розкладу руху стала доступною на чотирьох пунктах пропуску з Румунією - "Дякове - Халмеу", "Красноїльск - Вікову де Сус", "Дяківці - Раковець", "Орлівка - Ісакча".

Відомо, що наразі автобуси вчасно перетинатимуть кордон на 15 пунктах пропуску з 29. За час роботи послуги єЧерга для автобусів кордон за онлайн-записом перетнуло понад 73 тисячі автобусів.

Нагадаємо, Росіяни намагалися прорвати лінію оборони на Харківщині - Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині під вантажівкою виявили 16-річного афганця (відео) На Буковині під вантажівкою виявили 16-річного афганця (відео)
Під час огляду транспортного засобу прикордонники Чернівецького загону спільно з митниками на запасному колесі під причепом до вантажного автомобіля виявили іноземця.
Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску
Влада України та Румунії домовились про відкриття нових пунктів пропуску на спільному кордоні. Зокрема планується якнайшвидше провести консультації щодо відкриття додаткових пунктів.
Load next