Україна зупинила експорт цукру до Європейського Союзу

Україна зупинила експорт цукру до Європейського Союзу

Кабінет Міністрів ввів ліцензування експорту деяких продуктів харчування до держав-членів Європейського Союзу.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Доповнено постанову новим додатком «Обсяги квот товарів, експорт яких до держав - членів Європейського Союзу підлягає ліцензуванню», до якого включено окремі сільськогосподарські товари (цукор з квотою обсягом 0 тонн, мʼясо та їстівні субпродукти свійської птиці та мʼясо індиків і їстівні субпродукти індиків), - написав депутат.

Зазначається, що рішення прийняте задля дотримання умов експорту окремих товарів на митну територію ЄС у рамках дії тимчасових заходів лібералізації торгівлі.

Нагадаємо, До ЗСУ долучилися вже 775 засуджених

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Єврокомісія виділила Україні другий транш макрофінансової допомоги на €600 млн Єврокомісія виділила Україні другий транш макрофінансової допомоги на €600 млн
Перший транш Європейської комісії від імені ЄС в розмірі 600 млн євро Україна отримала в грудні минулого року в рамках програми макрофінансової допомоги, пов’язаної з COVID-19.
Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі
Європейська комісія оголосила про виділення фінансової та гуманітарної допомоги у розмірі 25,4 мільйонів євро на підтримку людей, які постраждали та продовжують потерпати від збройного конфлікту на Донбасі.
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
Load next