Росія готує фізичні атаки на Захід ‒ Глава спецслужби Британії

Росія готує фізичні атаки на Захід ‒ Глава спецслужби Британії

Російська Федерація готує фізичний напад на країни Заходу, чиї розвідки стурбовані зв'язками спецслужб Москви з кібератаками та диверсіями.

Про це повідомила глава Центру урядового зв'язку Британії Анна Кіст-Батлер, передає The Telegraph.

Її призначили керувати операціями британської радіорозвідки в травні минулого року, і у своїй першій важливій промові вона наголосила на безпосередній загрозі, яка походить від Кремля. Вона розповіла присутнім експертам з кібербезпеки в Бірмінгемі, що, на думку її відомства, Москва прагне піти далі, ніж просто атаки в кіберпросторі.

Її агентство зв'язку дедалі більше занепокоєне зростаючими зв'язками між російськими спецслужбами і проксі-групами для проведення кібератак, стеженням за людьми та диверсійними операціями. Вона додала, що підтримка України з боку Великої Британії залишається стійкою.

Також Кіст-Батлер заявила, що російський диктатор Володимир Путін не відмовився від своєї максималістської мети з підкорення населення України.

Нагадаємо, На прем'єра Словаччини вчинено замах, він поранений у лікарні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
Load next