Налегальні мігранти підпалили прикордонний знак між Польщею і Білоруссю

Налегальні мігранти підпалили прикордонний знак між Польщею і Білоруссю

Нелегальні мігранти в середу вранці підпалили прикордонний знак на польсько-білоруському кордоні і кидали у польських прикордонників, які намагалися загасити вогонь, камінням та гілками дерев.

Про це повідомляє Прикордонна служба РП.

На ділянці відповідальності прикордонної застави в Біловежі вранці 8 травня кілька мігрантів з білоруської сторони намагалися знищити польський прикордонний знак.

Спочатку його намагалися пошкодити палицями, але коли це не вдалося, то підпалили. Ці люди також були дуже агресивні. Вони кидали камінням та гілками дерев у польські служби, які гасили палаючий знак, ‒ йдеться в повідомленні.

Як зазначає Прикордонна служба РП, іноземці з білоруської сторони кордону не поважають польську національну символіку, і не вперше намагаються знищити знаки на польському державному кордоні, на яких розміщена державна символіка.

Польські прикордонники попереджають, що знищення, пошкодження, зняття чи переміщення прикордонного знаку є злочином, який карається штрафом, обмеженням волі або позбавленням волі на строк до двох років.

Нагадаємо, Британія оголосила про видворення російського військового аташе

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник
Прикродонника вдарили каменем в обличчя під час штурму кордону.
Load next