Мінветеранів перезапускає бренд "Створено захисниками"

Мінветеранів перезапускає бренд "Створено захисниками"

Міністерство у справах ветеранів спростило алгоритм отримання ветеранами-підприємцями маркування “Створено захисниками”.

Про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

Створено захисниками" — це бренд Міністерства у справах ветеранів України, що має на меті зробити товари і продукцію, виготовлені ветеранами-підприємцями впізнаваними та популярними. І цим сприяє розвитку ветеранського бізнесу. Тривалий час проєкт був на паузі, але ми відновлюємо його. Наразі спростили алгоритм участі у проєкті для захисників та захисниць, оновили договори та форми заяв і вимоги до пакету необхідних документів, аби кількість учасників збільшилася. Наразі їх вже 15, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за понад місяць після апгрейду проєкту маркування отримали 10 ветеранських бізнесів.

Що може бути більш українським, аніж товари, створені ветеранами і ветеранками? Знак “Створено захисниками” робить ветеранські товари впізнаваними на українському ринку. Ми всі разом допомагаємо їм потрапити на полиці українського маркету та зайняти свою впевнену нішу на ринку. Тому прошу споживачів, коли бачите маркування “Створено захисниками” — купуйте, підтримуйте ветеранське підприємництво та поширюйте інформацію серед друзів, знайомих, рідних. Звертаюся і до ритейлерів долучатися до проєкту, - сказав виконуючий обовʼязки міністра у справах ветеранів Олександр Порхун.

Також Мінветеранів планує з Мінекономіки інтегрувати “Створено захисниками” у проєкт «Зроблено в Україні», ініційований Президентом України. Продукцію, марковану “Створено захисниками”, вже можна зустріти на полицях супермаркетів.

Нагадаємо, "Хезболла" випустила щонайменше 75 ракет по Ізраїлю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next