У Німеччині повідомили про затримання тисяч мігрантів під час перевірок на кордонах

У Німеччині повідомили про затримання тисяч мігрантів під час перевірок на кордонах

У Німеччині заявили, що завдяки перевіркам на кордонах із Польщею, Чехією, Австрією та Швейцарією з жовтня 2023 року поліції вдалося виявити понад 36 тисяч випадків нелегального перетину кордону і тисячі інших правопорушень.

Про це йдеться у публікації Neue Osnabrücker Zeitung, передає DW.

Німецькі правоохоронці переконані в ефективності перевірок на кордонах попри те, що низка політиків називають заходи суперечливими. До 30 квітня 2024 року у Німеччині зареєстрували 36161 порушника правил в'їзду. Крім того, було виявлено 824 підозрюваних у здійсненні незаконного ввезення людей до країни.

Загалом 7401 мігрант скористався послугами контрабандистів, щоб в'їхати до Німеччини і подати прохання про притулок. Крім того, у 3527 випадках поліція конфіскувала наркотики і зброю, а також зафіксувала порушення закону про зберігання вибухових речовин.

Глава МВС Німеччини Ненсі Фезер оцінила такі результати як великий успіх.

Нагадаємо, У Китаї заявили, що від початку війни РФ проти України не давали зброю жодній зі сторін

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Німеччина відкрила кордони для вакцинованих туристів з України Німеччина відкрила кордони для вакцинованих туристів з України
Потрапити у Німеччину зможуть лише ті українці, які вакцинувались від коронавірусної інфекції не пізніше ніж за 14 днів до дати в'їзду.
Щеплень та тестів не потрібно: Німеччина відкриває кордони для усіх українців Щеплень та тестів не потрібно: Німеччина відкриває кордони для усіх українців
Українським туристам не потрібно буде ні вакцинуватись, ні робити тестування на COVID-19 для того аби потрапити у Німеччину. Правило стосується всіх, хто мешкає в Україні понад 6 місяців, а не лише володарів українських паспортів.
Load next