Майже 1,5 млн військовозобов’язаних оновили свої дані

Майже 1,5 млн військовозобов’язаних оновили свої дані

За два тижні після набуття чинності нового закону про мобілізацію близько 1,5 мільйона військовозобов’язаних оновили свої облікові дані онлайн, за допомогою застосунку “Резерв+”, або у ТЦК чи ЦНАПі.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України старший лейтенант Дмитро Лазуткін.

За його словами, найьільше оновлень здійснено за допомогою мобільного застосунку “Резерв+”. Також Лазуткін зазначив, що з 18 червня у застосунку з’явиться QR-код і електронний кабінет стане онлайн-аналогом паперових військово-облікових документів.

Оновлюють свої дані військовозобов’язаніне лише в Україні, а й за кордоном. Так, це встигли зробити понад 14 тисяч військовозобов’язаних з 124 країн світу

Серед країн-лідерів за кількістю оновлень — Польща, Німеччина, Канада, Чехія, США, Великобританії, Литва, Нідерланди та Словаччина.

Нагадаємо, У Китаї заявили, що від початку війни РФ проти України не давали зброю жодній зі сторін

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
На адмінмежі з Кримом загинули троє прикордонників На адмінмежі з Кримом загинули троє прикордонників
В районі населених пунктів Копані та Іваново Херсонської області військовослужбовці ведуть бій з противником.
Load next