Укрзалізниця: відсьогодні здорожчає постільна білизна у пасажирських поїздах

Укрзалізниця: відсьогодні здорожчає постільна білизна у пасажирських поїздах

Укрзалізниця змінює вартість постільної білизни у пасажирських поїздах. Вперше за 5 років її буде проіндексовано. Відтепер пасажири отримають більш якісну послугу.

Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

Так, починаючи з 22 травня постільна білизна у плацкартних та купейних вагонах коштуватиме 80 грн (замість 50 грн), у вагонах СВ – 120 грн (замість 60 грн).

Перед зміною вартості послуги Укрзалізниця завершила заміну постільної білизни у поїздах. Також до кінця червня цього року буде завершено заміну матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення. Крім того, перед закупівлею нових комплектів Укрзалізниця провела консультації з провідними виробниками та постачальниками, щоб не просто замінити застарілий інвентар, але й напрацювати нові стандарти, які дозволять врахувати кращі практики ринку та відчутно підвищити комфорт у дорозі та зносостійкість продукції.

Нагадаємо, що попри продовження повномасштабної агресії ворога Укрзалізниця працює над покращенням сервісу для пасажирів. Зокрема, компанія розвиває власний додаток, програму лояльності, дитячі та безбар’єрні простори.

Також компанія утримує на довоєнному рівні вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснює безкоштовно.

Нагадаємо, Росія може мати до десяти ракетоносіїв в акваторії Чорного моря - Плетенчук

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Load next