Британська розвідка проаналізувала атаки росіян

Британська розвідка проаналізувала атаки росіян

Попри те, що Росія підвищила наступальну активність на північному сході України у Харківській області, інтенсивність російських атак на сході України залишається високою.

Про це у соцмережі Х повідомляє Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки.

У відомстві зазначають, що російські війська продовжують зосереджувати свої оперативні зусилля на напрямку на північний захід від Авдіївки, здійснюючи атаки на широкому фронті по обидва боки траси Е50.

Зазначається, що траса Е50 є основною лінією зв'язку між окупованим Росією Донецьком та підконтрольним Україні містом Покровськ, яке знаходиться приблизно в 30 км від нинішньої лінії фронту, але, ймовірно, є російською оперативною ціллю.

За останні 72 години російські війська, ймовірно, здобули тут низку невеликих тактичних перемог, хоча, ймовірно, це було зроблено великою ціною. Російські атаки в цьому напрямку, ймовірно, спрямовані на те, щоб створити помітну перешкоду і розділити українські сили, - вважають аналітики.

У відомстві, посилаючись на дані українських підрозділів, повідомили, що на північ від Бахмута, в районі міста Сіверськ, українські військові повідомляли про важкі зіткнення з російськими загарбниками 18 і 19 травня, а також про обстріли українських позицій у Білогорівці, Верхньокам'янському та Роздолівці. Успіхи російських військ на цій ділянці залишаються вкрай обмеженими, вважають аналітики.

Нагадаємо, Компанія Blue Origin відправила туристів у космос

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео) Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео)
Росія заявила про нібито порушення російського кордону у Чорному морі британським есмінцем Defender біля мису Фіолент. Внаслідок цього російські військовослужбовці відкрили попереджувальний вогонь по судну.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі
Військовослужбовці Російської Федерації відкрили попереджувальний вогонь по британському судну у Чорному морі.
Load next