Сирський подякував резервістам за вірність присязі

Сирський подякував резервістам за вірність присязі

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський привітав українських резервістів із професійним святом та подякував їм за вірність військовій присязі, самопожертву й «віру у нашу перемогу, яка обов'язково буде».

Про це повідомив Сирський у соцмережі.

Сьогодні ми вшановуємо справжніх воїнів України, які, перебуваючи у військовому резерві, з перших годин широкомасштабної російської агресії стали пліч-о-пліч зі своїми побратимами та посестрами, – зазначив він.

Головнокомандувач наголосив, що бойовий досвід резервістів, здобутий під час захисту України від збройної агресії РФ із 2014 року, дав можливість суттєво наростити бойові спроможності військових частин і підрозділів Сил оборони та зупинити російських загарбників.

Зараз ми разом нищимо ворога на усіх напрямках, демонструючи мужність, самовіддачу й стійкість, – зауважив Сирський.

Вічної пам'яті та вічної слави головнокомандувач ЗСУ побажав героям, які віддали своє життя за Україну.

Нагадаємо, У Польщі відкрили військову базу спецназу США

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Load next