У Києві запустили перший в Україні міський портал для військових

У Києві запустили перший в Україні міський портал для військових

Київ першим в Україні у тестовому режимі запустив портал для військових. Представлені понад 40 послуг, з них 10 можна оформити онлайн.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Портал Захисників та Захисниць» спростить взаємодію з міськими установами та забезпечить безбар’єрний онлайн-доступ для киян, які захищають Україну, а також їхніх родин.

Сервіс працює за принципом «єдиного вікна». Зараз на порталі представлені понад 40 різноманітних послуг. Серед них соціальні, медичні, освітні та інші послуги. Наприклад, можна подати заявку на допомогу для покриття витрат на оплату ЖКП або першочергове влаштування дітей у заклади дошкільної освіти.

Перші 10 послуг уже можна оформити онлайн, надалі перелік доповнюватиметься, додали в КМДА. Хонда запевнила, що портал має сертифікати з безпеки, передбачені вимогами до захисту інформації у воєнний час.

Щоб зайти на портал, треба скористатися своїм «Дія.Підпис» або електронним цифровим підписом з банку

Нагадаємо, В статусі безвісти зниклих офіційно зафіксовано близько 14000 цивільних осіб ‒ Лубінець

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Найкоротший шлях із Росії до Києва: Україна ініціювала оборонну стратегію для Чорнобильської зони відчуження Найкоротший шлях із Росії до Києва: Україна ініціювала оборонну стратегію для Чорнобильської зони відчуження
У разі нападу Росії українських сил у Чорнобильській зоні відчуження може бути недостатньо.
«Слава Україні — героям слава!": у Києві відбулася акція іноземців, на підтримку України (фото, відео) «Слава Україні — героям слава!": у Києві відбулася акція іноземців, на підтримку України (фото, відео)
Іноземні громадяни вийшли 6 лютого на Марш єдності.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Load next