До рекрутингових центрів Міноборони уже звернулося понад 7 тисяч осіб

До рекрутингових центрів Міноборони уже звернулося понад 7 тисяч осіб

За 4 місяці роботи до рекрутингових центрів Міністерства оборони України звернулися понад 7 тисяч осіб.

Про це йдеться в сюжеті телемарафону «Єдині новини».

Нині в Україні працюють 25 центрів МОУ в 23 населених пунктах.

Систему рекрутингу в Україні розгортають з лютого. До центрів уже звернулося понад сім тисяч людей, 10 відсотків з них жінки, — йдеться в повідомленні.

У центрах людей консультують, організовують співбесіди з рекрутерами військових частин і супроводжують на всіх етапах вступу на службу. У них працюють лише цивільні. Їхнє завдання — підібрати військову професію відповідно до вмінь та навичок людини.

Ми не просто консультуємо людей, пояснюємо їм, які є вакансії, а й контактуємо з військовими частинами. Ми допомагаємо людям потрапити у вибрану частину після оформлення і проходження базової загальновійськової підготовки. Яку частину не спитай, потрібні усі вакансії, які є, — зазначив уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Якщо клієнта все влаштовує, його направляють на співбесіду у військову частину. Він може сам обрати підрозділ, бригаду і ту військову посаду, яку бажає з урахуванням його вікових можливостей і освіти.

Нагадаємо, У Дніпрі затримали паліїв автомобіля військових

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
В Україні успішно випробували новий реактивний снаряд "Тайфун-1" (відео) В Україні успішно випробували новий реактивний снаряд "Тайфун-1" (відео)
В Україні відбулися успішні випробування нового реактивного снаряду калібру 122 мм "Тайфун-1".
В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео) В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео)
Безпілотник може вражати надводні і наземні цілі. Під час випробувань перевіряли роботу корисного навантаження та станцій управління.
Load next