Путін не змінив свої плани - він хоче, щоб Україна зникла - Умєров

Путін не змінив свої плани - він хоче, щоб Україна зникла - Умєров

Президент РФ Володимир Путін не змінює своїх планів - він досі хоче, щоб Україна і українці зникли.

Про це в ефірі CNN повідомив міністр оборони Рустем Умєров.

Відповідаючи на питання, якою є мета Путіна щодо України на найближчі дні і місяці він заявив, що: "Його мета ніколи не змінювалася. Він хоче, щоб Україна зникла як незалежна суверенна країна, щоб українці як етнос зникли, і щоб ми не були частиною НАТО. Отже, свої плани він не змінює. Він хоче розширити фронт, аби розтягнути наші сили і розпорошити їх. Він користується тим, що є затримка у постачанні зброї в Україну. Ось що він робить".

За його словами, Україна здатна захистити себе: "У нас є чіткий план. Наша стратегічна мета - вийти на кордони 1991 року. І ми намагаємося захистити наших людей. Ми тримаємо позиції".

Відповідаючи на питання про набагато ширшу мобілізацію в Україні, ніж це було раніше, і про зниження в Українській державі призовного віку, Умєров зазначив, що українська влада працює над тим, щоб залучити більшу кількість людей на фронт.

Ми також відкриваємо рекрутингові центри, проводимо тренінги. Це війна, у якій ми повинні перемогти. Саме тому нам потрібно більше людей. Ми змінили правила мобілізації, ми забезпечуємо якомога кращу підготовку. І зараз є потреба у закритті прогалин. Саме тому ми і проводимо мобілізацію, ‒ пояснив він.

Нагадаємо, Мінветеранів перезапускає бренд "Створено захисниками"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Load next